Sälj- och marknadsprocesser

Ni som vänder dig till oss på great kan förvänta er utökade affärsmöjligheter, en större förståelse för din målgrupp och marknad samt hur ni ska arbeta på ett taktiskt och långsiktigt sätt. Vad fungerar för just er? Vad fungerar inte? Vi benar ut det och utvecklar tillsammans en strategi som kommer att gynna er verksamhet. ​​​​​​​​​​​​​​

Digital kommunikation​​​​​​​

Genom lång erfarenhet och bred kompetens kan vi utveckla er digitala kommunikation inom samtliga områden. Vilka är ni? Hur vill ni synas till andra företag och potentiella kunder? Hur skapar vi starka resultat genom att utveckla er digitala kommunikation? Tillsammans svarar vi på de här och många fler frågor. Kontentan är att vi inte är här för att generera många som klickar på er hemsida, utan vi är här för att ni ska få konkreta resultat och mer lyckad försäljning. 

Verksamhetsutveckling​​​​​​​

Great hjälper stora och mindre organisationer och företag med att utveckla sin verksamhet för att nå en högre kundnytta. Det kan handla om strategistöd till ledning, metodstöd eller processtöd. Great använder tjänstedesign som metod för att inkludera medarbetare och kunder i processen. 

Företagsklimat

Great är en fullservicebyrå gällande kommuners företagsklimat. Vi har 12 års erfarenhet av att stötta kommuner i det konkreta företagsklimatarbetet. Det kan gälla att öka värdet i både myndighetsutövningen genom Sveriges kommuner och regioners mätning Insikt eller Svenskt Näringslivs mätning Lokalt företagsklimat. Great använder tjänstedesign som metod vilket inkluderar både sökande och medarbetare i processen.

Undersökningar​​​​​​​

 
Alla organisationer har behov av undersökningar, det kan vara internt inom er verksamhet, för att få en marknadskoll eller höra vad era kunder tycker – vi hjälper er!

Några av våra kunder